Tarinamme

Sortaider- ympäristöystävälliset Sortti-asemat

Sortaider on virolainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa toimivia ja käytännöllisiä jätteiden lajitteluratkaisuja niin kotitalouksiin kuin yrityksiin ja organisaatioihin. Ympäristöystävällisyys ja halu ratkaista yksi maailman suurimmista ongelmista – jäte – ovat saaneet aikaan kierrätysratkaisun, joka on ympäristöystävällinen ja kestävä, näyttää esteettiseltä ja soveltuu hyvin sisätiloihin

Tuotteemme ovat premium-laatuisia ja valmistettu Baltian koivuvanerista, joka kestävyytensä vuoksi on yksi arvostetuimmista materiaaleista maailmassa. Toisin kuin metalli ja muovi, vanerin valmistuksen aikana ei synny CO₂-päästöjä, vaan hiilidioksidi poistetaan sen sijaan hiilikierrosta. Tuotteemme ovat pohjoismaisen tyylikkäitä Sortti-asemia ja ne toimivat pikemminkin sisustuksen elementteinä kotona, työpaikalla sekä julkisissa tiloissa. Yksi tuotteistamme, Container, palkittiin Red Dot Award: Product Design 2021 -palkinnolla.
Recycling
Our Story Design

Suunnittelu

Suunnittelija Johannes Maltis haluaa intohimoisesti edistää maailmanlaajuista tarvetta ympäristöystävällisempään elämäntapaan, ja hän vastaa tähän ongelmaan tarjoamalla tyylikkään kierrätysratkaisun.

Sortaiderin tuotesuunnittelua on päivitetty useaan otteeseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, mutta Sortaiderin alkuperäiset periaatteet – lenkitetty ratkaisu (ei ruuveja) ja litteä pakkaus – ovat edelleen Sortaiderin erityispiirteitä.
Sorter10B1-mootkava
Sortaider - ympäristöystävälliset lajittelu ratkaisut 
Sortaider-tuotteet on valmistettu huolellisesti painottaen laatua, kestävyyttä, mukavuutta ja muotoilua. Roskakorit ja lajitteluastiat on valmistettu vedenkestävästä Baltian koivuvanerista (FSC-sertifioitu), mikä takaa pitkäaikaisen käyttöiän. Tuotteemme on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja vaikka ne ovat kokeneet tarpeellisia päivityksiä, alkuperäiset periaatteemme - kuten ruuviton ratkaisu - ovat edelleen Sortaiderin erityispiirre. Perimmäinen tavoitteemme on tehdä jätteiden lajittelusta tehokasta ja vaivatonta kotona, toimistossa sekä julkisissa tiloissa.
Sortaider - ympäristöystävälliset lajittelu ratkaisut 
Miksi puinen kierrätysastia on parempi?
Puinen kierrätysastia on kestävämpi kuin muovinen ja koska se on valmistettu uusiutuvasta luonnonvarasta, se on biohajoava, sitä voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää ja sillä on pienempi ympäristövaikutus. Sortaiderin vedenkestävästä Baltian koivuvanerista valmistetut (FSC-sertifioidut) tuotteet ovat erittäin kestäviä eivätkä ne aiheuta hiilidioksidipäästöjä, kuten metalli ja muovi. Tämän seurauksena Sortaiderin puiset kierrätysastiat kestävät pidempään ja ovat kestävämpiä kuin muoviset roska-astiat.
Miksi puinen kierrätysastia on parempi?
Sortaider Container
Palkittu kierrätysasema, jossa on tyylikäs ja toimiva muotoilu ja joka sopii erinomaisesti jätelajitteluun toimistoissa, hotelleissa, kodeissa sekä julkisissa sisätiloissa. Sen kompaktissa koossa on kolmesta viiteen lokeroa, joista jokainen on merkitty etupaneelissa selkeillä kuvamerkeillä ja lajitteluohjeet sijaitsevat kannen alla. Kannessa on myös erimuotoisia aukkoja käytön helpottamiseksi. Innovatiiviset pussinpidikkeet kiinnittävät pussin tukevasti paikalleen, mikä estää turhan sotkun syntymisen ja pohjassa olevat pyörät mahdollistavat helpon liikuttelun. Silmäänpistävän ja ympäristöystävällisen muotoilunsa ansiosta Sortaider Container on täydellinen ratkaisu jokaiseen tilaan.
Sortaider Container
Sortaider modules
Sortaider tarjoaa kestäviä ja ympäristöystävällisiä kierrätysastioita, roska-astioita ja keittiöastioita tehokkaaseen jätelajitteluun toimistoissa, kodeissa sekä julkisissa sisätiloissa. Näitä roska-astioita on saatavana kolmessa eri koossa, jotka voidaan yhdistää kierrätysasemaksi. Ne sopivat erinomaisesti keittiö- tai yleisjäteastioiksi toimistoihin tai avoimiin sisätiloihin. Jätelajit on merkitty selkeästi etupaneelissa olevilla kuvamerkeillä ja kannen alla on lajitteluohjeet. Roskakoreissa on myös kätevät kiinnikkeet, jotka pitävät roskapussit tukevasti paikoillaan ja estävät sotkun syntymisen. Jokaisessa  jäteastiassa on helppoa liikuteltavuutta varten takana pyörät sekä säilytyslaatikko, missä voi säilyttää roskapusseja. Sortaider jäteastiat ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös erittäin toimivia. 

Moduulit toimitetaan purettuina hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi. 

Kierrätys on yksi helpoimmista tavoista pienentää ekologista jalanjälkeäsi joka päivä. 

Stanfordin tutkimuksen mukaan 77 % ihmisistä haluaa toimia ympäristöystävällisemmin.
Sortaider modules

Start-up tukihanke nro 2014-2020.5.01.20-1936.

Start-up tukihankkeen nro 2014-2020.5.01.20-1936 avulla Sortaider pystyi hankkimaan tarvittavan käyttöomaisuuden tarjotakseen CNC-jyrsintäpalveluja. Tämä aloite vastaa Sortaider Oy:n tavoitteita uusien työllistämismahdollisuuksien luomisesta ja vientikapasiteetin laajentamisesta. Hanke sai Euroopan aluekehitysrahastosta yhteisrahoitusta 14 612 euroa.
start-up-support
0
    Scroll to Top